Roling Regelt Projectmanagement

Diensten

Loopbaan coaching en counseling

Voor particulier en bedrijven bied ik verschillende trajecten aan.

Heb je hulp nodig bij het sollicitatie traject of wil je onderzoeken wat je nu echt leuk vindt?

Voor bedrijven; Zijn je medewerkers nog gemotiveerd? Functioneren de medewerkers nog optimaal en efficiënt?

Waar kan ik je mee helpen?

PAKKET 1:

SOLO SOLLICITATIE

Drie sessie van 75 minuten waarin je CV opgemaakt wordt, tips en tools waar en hoe je kunt solliciteren en waarom jij dan uitgekozen wordt voor een gesprek. Jezelf leren presenteren, jouw capaciteiten ontdekken en je wens vertalen.

€ 250,- inclusief BTW

PAKKET 2:

HET ONDERZOEK

Een traject waar verder wordt gekeken waar jouw (of van jouw team) talenten en wensen liggen. Hier gebruik ik diverse interessante tools voor. Ook zitten hier (persoonlijkheids-) testen bij inbegrepen. Het traject bestaat uit 6 sessies van 75 minuten.

€ 500,- inclusief BTW

PAKKET 2:

DE GROTE ZOEKTOCHT

Denk je erover om van baan te switchen, maar geen idee waar te beginnen en waar je uiteindelijk wilt eindigen. Een grote zoektocht van A tot Z. Hulp bij het opzeggen van je huidige baan (wat zijn je rechten na zolang werken) tot aan het geslaagde sollicitatiegesprek.

€ 800,- inclusief BTW

VOOR Bedrijven

Wil je je team weer gemotiveerd en op orde hebben? Een traject van kennismaken met het bedrijf en de mensen tot aan het volledige team weer enthousiast, functioneel en op de juiste plek. Dit houdt in dat er gesprekken gevoerd worden met de medewerkers, eventueel testen afgenomen worden, motivatie terug laten keren in de medewerkers en het team, advies in functies en plekken en dat het afgerond wordt met een team dat de toekomst weer aan kan en het bedrijf verder kan laten groeien. 

€ 1500,- exclusief BTW

OP MAAT

Op maat gemaakte trajecten of per sessie aanvragen is ook mogelijk. Er is eerst altijd een vrijblijvend (kennismaking) gesprek. Het is wel fijn om te bespreken wat de gewenste resultaten zijn, wat er nodig is en natuurlijk kennis maken. Je gaat een mooi traject met elkaar aan. 

Uurtarief bedrijven € 125,- exclusief BTW per 75 minuten 

Uurtarief particulieren € 85,- inclusief BTW per uur

Re-integratie coaching

Coach in het re-integratie traject van de cliënt. Als spil tussen de ondernemer, opdrachtgever en cliënt, ga ik het eerste en/of tweede spoor aan.  

Op maat gemaakt pakket of uurtarief.

Personal Assistant diensten

Personal Assistent

Daarnaast houd ik van regelen en organiseren. De naam zegt het Ik Regel. Van kleine tot grote projecten. Waar jij handen te kort komt, bied ik ze aan. Van kleine projecten, zoals het organiseren van een training (marketing, locaties, drukwerk) tot aan grotere projecten, zoals een aanbesteding.

Vraag het mij, ik regel het. Ook voor de alledaagse, kleine dingen (denk aan agenda opzetten, uitnodigingen, bestanden verwerken), loop ik warm!

× Hoe kan ik je helpen?