Even voorstellen

Roling Regelt is ontstaan doordat ik, Chantal Röling, ben gaan doen wat ik het liefste doe en waar ik goed in ben; dingen regelen. Al vanaf jongs af aan zit het in mij om te regelen en zorgen. Ik houd ervan!

Het uitzoeken en het inzetten van een project, de schakel zijn tussen het bedrijf, ondernemer en zijn medewerkers en de externe omgeving, in oplossingen denken en implementeren.

Op de Hoge Hotelschool Maastricht en in mijn werkervaring erna heb ik diverse kanten van het bedrijfsleven kunnen zien en meemaken. Gastvrijheid staat voorop bij de hotelschool en dit gevoel heb ik nog steeds. Het is altijd een leuke sport voor mij om ontevreden mensen weer helemaal tevreden te krijgen. Dit was vroeger al toen ik in de bediening stond, maar later ook op kantoor toen ik een team aanstuurde.

Grote en kleine evenementen heb ik georganiseerd voor diverse bedrijven. Hierin heb ik snel leren schakelen en oplossingsgericht denken. Niks is te gek voor mij, lukt het niet op deze manier, ga ik op zoek naar een andere manier.

Ik houd van mensen en hun verhalen. Ieder mens is uniek. Ieder heeft zijn eigen talenten en gebreken. Het is mooi om het beste uit de mens te zien en te halenen .en 

Chantal Roling stage Chili banqueting

Ras optimist, dat ben ik. Voor mij geen beren op de weg, maar mogelijkheden. Elke dag is een nieuwe kans om er weer wat moois van te maken. Dit heb ik onder andere wel geleerd op mijn stage in Chili. Een totaal andere wereld waar ik ruim een half jaar tussen heb mogen werken en wonen. Vele lieve mensen leren kennen die mij veel geleerd hebben, vooral waardering. Zij hebben bijna niets, maar klagen niet, zij zorgen met alle liefde voor elkaar.

Resultaten behalen

Als open persoon (zo beschrijven vele mensen mij) en een sociaal mens, heb ik een mooi netwerk aan mensen (familie, vrienden, maar ook oud-collega’s) om me heen, kan ik diverse diensten aan bieden. ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ vind ik belangrijk. Laat iedereen doen waar hij/zij goed in is. Zo haal je de beste resultaten.

Privé geniet ik volop, van de kleine, alledaagse dingen. Zo leuk om mijn kinderen te zien opgroeien, te zien hoe alles niet vanzelfsprekend is, dat er nog veel geleerd kan worden. Mijn 2 jongens houden mij jong, lekker ravotten.
Daarnaast leef ik me uit tijdens de moderne dansles en waar ik dan ook kan dansen. Lezen, uit een boek van de bibliotheek en koken, niet vanaf een recept, maar zelf uitproberen, houd ik ook van.

Ja, je kunt wel zeggen; een levensgenieter!

Contactformulier

Neem contact op