Even voorstellen

Roling Regelt is ontstaan doordat ik, Chantal Röling, ben gaan doen wat ik het liefste doe en waar ik goed in ben; dingen regelen. Al vanaf jongs af aan zit het in mij om te regelen en zorgen. Ik houd ervan!

Het uitzoeken en het inzetten van een project, de schakel zijn tussen het bedrijf, ondernemer en zijn medewerkers en de externe omgeving, in oplossingen denken en implementeren.

Toch miste ik iets. Door zelf goed te onderzoeken wat ik nu echt miste, kwam ik bij de opleiding loopbaan- en re-integratie coaching en counseling. Het bleek een schot in de roos. Geweldig om de zoektocht met iemand aan te mogen gaan.

Twee verschillende functies (als coach en regelaar), waar ik zelf erg blij van wordt om te doen!

Wie ben ik?

Het is fijn om te weten met wie je deze zoektocht aan gaat, dus stel ik mij even kort verder voor;

Een gedreven, open en ambitieus persoon. Houd van werken en heb daar inmiddels een goede balans in gevonden. Daarnaast geniet ik namelijk van mijn twee zoons en al hun bezigheden. Ik doe net zo hard mee, nooit saai!

Dansen! Thuis, op een feest of in de sportschool. 

Familie en vrienden zijn belangrijk voor me. Leuke dingen met hen ondernemen, reizen of gewoon een avond genieten van het gezelschap onder het genot van een hapje en drankje. 

Mijn vriendinnen gaven pas ongemerkt een mooi compliment; jij kan out of the box denken en je leeft je graag in de ander. 

Ras optimist, dat ben ik. Voor mij geen beren op de weg, maar mogelijkheden. Elke dag is een nieuwe kans om er weer wat moois van te maken. Dit heb ik onder andere wel geleerd op mijn stage in Chili vanuit de Hoge Hotelschool Maastricht. Een totaal andere wereld waar ik ruim een half jaar tussen heb mogen werken en wonen. Vele lieve mensen leren kennen die mij veel geleerd hebben, vooral waardering. Zij hebben bijna niets, maar klagen niet, zij zorgen met alle liefde voor elkaar.

Open en zonder oordeel naar de ander kijken, dit heb ik verder geleerd tijdens de coaching- en counseling opleidingen. 

Ik houd van mensen en hun verhalen. Ieder mens is uniek. Ieder heeft zijn eigen talenten en gebreken. Het is mooi om het beste uit de mens te halen en te laten inzien!

Resultaten behalen

Als open persoon (zo beschrijven vele mensen mij) en een sociaal mens, heb ik een mooi netwerk aan mensen (familie, vrienden, maar ook oud-collega’s) om me heen, kan ik diverse diensten aan bieden. ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ vind ik belangrijk. Laat iedereen doen waar hij/zij goed in is. Zo haal je de beste resultaten.

Privé geniet ik volop, van de kleine, alledaagse dingen. Zo leuk om mijn kinderen te zien opgroeien, te zien hoe alles niet vanzelfsprekend is, dat er nog veel geleerd kan worden. Mijn 2 jongens houden mij jong, lekker ravotten.
Daarnaast leef ik me uit tijdens de moderne dansles en waar ik dan ook kan dansen. Lezen, uit een boek van de bibliotheek en koken, niet vanaf een recept, maar zelf uitproberen, houd ik ook van.

Ja, je kunt wel zeggen; een levensgenieter!

Contactformulier

Neem contact op
× Hoe kan ik je helpen?